Waarom kiezen voor een gietvloer?

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer wordt steeds populairder, maar nog bij veel mensen is niet bekend wat een gietvloer precies is. Daarom vertellen we je in deze blog waarom je wel, of misschien niet, moet kiezen voor een gietvloer.

De looks

Wanneer je je huis inricht dan zijn looks een van de belangrijkste punten. Je wilt namelijk dat jouw woning er mooi uitziet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en we vinden allemaal iets anders mooi. Maar een gietvloer is door velen geliefd en past ook bij verschillende interieurstijlen.

Een gietvloer is een strakke en naadloze vloer. Het is een mooie minimalistische vloer die een prachtige basis vormt voor jouw interieur. Er zijn diverse gietvloeren, zoals de betonlook gietvloer, woonbeton en een epoxy gietvloer. Om te zien welke gietvloer jij het mooiste vindt kan je het beste een afspraak maken om langs te gaan bij onze showroom. Qua kleur heb je ook onwijs veel keuze. Veel mensen kiezen voor een grijstint, maar er zijn veel meer kleuren verkrijgbaar. Je kan de gietvloer helemaal naar jouw wensen laten aanbrengen.

waarom kiezen voor een gietvloer?

Praktisch

Naast dat een gietvloer een prachtige vloer is, heeft de vloer ook veel praktische voordelen. Een gietvloer is ten eerste erg onderhoudsvriendelijk. De vloer trekt geen stof of vuil aan en is makkelijk schoon te maken met slechts warm water. Een gietvloer is waterafstotend waardoor vlekken niet snel doordringen in de vloer, zorg er wel voor dat je er op tijd bent en de vloeistof met een natte doek verwijdert.

Duurzaam

Een gietvloer is een slimme investering want de vloer gaat jarenlang mee. Het is een duurzame vloer waar je zonder zorgen van kan genieten. Een gietvloer heeft dan ook weinig onderhoud nodig.

Comfortabel

Een gietvloer voelt comfortabel aan want een gietvloer is licht elastisch. Daarom is een gietvloer zo geliefd in woningen! Daarnaast is een gietvloer ook te combineren met vloerverwarming. Een gietvloer is in vergelijking met andere type vloeren erg dun en daarom verspreid de warmte van de vloerverwarming goed door de ruimte.

Bron afbeelding: Pinterest