Het verschil tussen een goedkope betonlook vloer en een gietvloer

Wat is het verschil tussen een goedkope betonlook vloer en een gietvloer? Dat is heel simpel. Er is eigenlijk geen verschil. Een betonlook vloer is namelijk een gietvloer. Een gietvloer is een vloer die gietend wordt aangebracht. Een gietvloer heeft altijd verschillende lagen en heeft tijd nodig om te drogen. Maar een gietvloer is niet altijd een betonlook vloer. Wij bieden namelijk ook andere gietvloeren aan. Dit zijn de gietvloeren die wij aanbieden:

  • woonbeton vloeren
  • vloercoating vloeren
  • epoxyvloer vloeren

De populaire betonlook vloer

Onze betonlook vloeren zijn erg populaire gietvloeren. De betonlook vloeren zijn gewild om de mooie originele uitstraling. Een betonlook vloer heeft een authentieke betonnen uitstraling wat goed bij diverse interieurstijlen past. In vergelijking met een echte betonnen vloer is een betonlook vloer veel comfortabeler en makkelijker in onderhoud. Het is om zijn bijzondere uiterlijk een populaire vloer voor in woningen maar ook voor in bedrijfspanden. Lees hier meer over de kenmerken van de betonlook vloer.

De prijs van een betonlook vloer

Wij kunnen niet direct een prijs van uw betonlook vloer geven. De prijs van een betonlook vloer is namelijk van enkele factoren afhankelijk. Zo hebben het oppervlakte, de manuren en de eventuele opties waar u voor kiest allemaal invloed op de prijs. Vraag direct bij ons een offerte aan voor een op maat gemaakte prijs. U zal binnen vijf werkdagen van ons een vrijblijvende offerte ontvangen.

Advies van een gietvloer expert

Weet u nog niet zeker of u moet kiezen voor een betonlook vloer of toch voor een andere gietvloer van Goedkope-Gietvloeren.nl? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom voor een adviesgesprek. Onze adviseurs kunnen samen met u bespreken welke gietvloer het beste bij uw situatie en wensen past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat