Veelgestelde vragen over epoxyvloeren

Wij krijgen regelmatig vragen over onze epoxyvloeren. Om u snel te voorzien van informatie hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie. Dit zijn de veelgestelde vragen over epoxyvloeren:

Welke kleuren epoxyvloeren zijn er?

Onze epoxyvloeren zijn in erg veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Mocht de door uw gewenste kleur nog niet in ons assortiment zitten dan zullen wij deze speciaal voor u produceren. Het is ook mogelijk om kleurtinten te combineren.

Brengen jullie de epoxyvloer ook zelf aan?

Ja, wij zijn hierin aannemer en uitvoerder tegelijk. Wij zijn een team van adviseurs, projectbegeleiders en vakmensen die voor de applicaties zorgen. Zo zijn wij er zeker van dat we u kwaliteit kunnen leveren.

veelgestelde vragen over epoxyvloeren

Kan de epoxy gietvloer aangebracht worden over een bestaande cementvloer?

Ja, het is mogelijk om de epoxy gietvloer over cement aan te brengen. Het is ook mogelijk om een epoxy gietvoer over een antraciet of een betonnen vloer aan te brengen. Echter zal de vloer wel schoon, vlak en droog moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij de ondergrond bewerken voordat we de epoxy gietvloer aanbrengen.

Wat moet ik doen om een epoxyvloer te onderhouden?

Het grote voordeel aan een epoxy gietvloer is dat deze weinig onderhoud nodig heeft. Het enige wat aan te raden is, is dat u de vloer regelmatig reinigt met een zachte bezem of een stofzuiger. Bij de aanschaf van een epoxyvloer geven we u een schoonmaakadvies.

Hoelang gaat een epoxyvloer mee?

Onze epoxyvloeren zijn sterk en slijtvast. Hierdoor gaat ze erg lang mee. Een epoxyvloer die normaal wordt onderhouden en belast gaat zeker tien jaar mee en kan wel vijftien tot twintig jaar meegaan.

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat