Over ons

Wij zijn specialist op het gebied van gietvloeren en naadloze vloeren. Want door onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekende kennis van ons vak. Ook zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gietvloeren. Bij ons kunt u terecht voor een professioneel advies, trajectbegeleiding en een hoogwaardige uitvoering van het aanbrengen van de gietvloeren. Wij zijn aannemer en uitvoerder ineen waardoor wij hoge kwaliteit vloeren kunnen leveren voor een aantrekkelijke prijs. Wij vertellen u graag meer over ons.

Vloeren in heel Nederland

Goedkope-Gietvloeren.nl is in heel Nederland werkzaam. Hoewel ons kantoor en onze showroom  zich in Amsterdam bevinden gaat ons team het hele land door om hoge kwaliteit vloeren aan te brengen. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

De ervaring van Goedkope-Gietvloeren.nl

Wij hebben jarenlange ervaring met gietvloeren. Daarom kunnen wij ons expert op het gebied van gietvloeren noemen. Onze vloeren zijn heel divers en voor verschillende ruimtes geschikt. De vloeren van Goedkope-Gietvloeren zijn onder andere te vinden in woningen, kantoren, winkels, fabrieken, showrooms en keukens. Tot onze opdrachtgevers behoren :

  • Particulieren
  • Gemeentes
  • Rijksgebouwendienst
  • Architecten
  • Vastgoed- en projectontwikkelaars
  • De detailhandel
  • (Bouwkundige ) aannemers
  • Individuele bedrijven
  • Industriële eindgebruikers

De totaalservice van Goedkope-Gietvloeren.nl

Wij zijn trots op de totaalservice die we onze klanten kunnen bieden. Zo begint het proces met een uitgebreid en vakkundig advies. Wanneer u een keuze heeft gemaakt zal het gehele project door ons begeleid worden. Het aanbrengen van de vloer wordt uitgevoerd door onze vakmannen. Bovendien worden de kunstharsen die we gebruiken door ons geproduceerd en gebruiken we alleen maar kwalitatief materiaal en machines. Bij Goedkope-Gietvloeren.nl bent u daarom verzekerd van de beste kwaliteit. De verhouding tussen de prijzen en de kwaliteit van onze vloeren is uitstekend.

Onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Dit is het middelpunt van ons bedrijf en hier kunt u alle verschillende vloeren beter bekijken. Wij geven u advies en samen met u bepalen we welke vloer het beste aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u meer weten over ons? Dan beantwoorden we graag uw vragen.

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat