Onderhoud van de gietvloer

Onderhoud van de gietvloer

Ook het onderhoudsgemak van de gietvloer is een aantrekkelijke kant. Het is namelijk zeer simpel om de vloer goed te houden. Mits er wel vlot gereageerd wordt wanneer er echt geknoeid wordt. Een vlek kan immers wel snel ontstaan. Wanneer er direct een doek overheen gaat is dit echter vaak nog te voorkomen. Wel is het zo dat de vloer gemakkelijk opgeknapt kan worden met een coating.

Witte moderne gietvloer

Besparen met gietvloeren

Wanneer de situatie hierom vraagt is dit dus een goedkope oplossing om de vloer weer als nieuw te maken en een tweede of derde leven te geven in uw woning. Het maakt bij elkaar dat een betonlook gietvloer het overwegen waard is.

Woonbeton brengt sfeer in uw woning

Woonbeton wordt tegenwoordig veel meer geassocieerd met design. Het strakke uiterlijk en het gebruiksgemak maken het een welkome toevoeging aan de nieuwe moderne huizen. Deze huizen zoeken vaak naar een strak uiterlijk en de vloer zonder voegen helpt hier erg bij. Het is makkelijk aan te leggen omdat de vloer gewoon in uw ruimte gestort wordt. Het hardt snel en daarna is het gelijk bruikbaar. Het materiaal is erg hard en gaat ook ontzettend lang mee daardoor.