Uw logo in een gietvloer

Uw logo in een gietvloer

De gietvloer is razend populair voor bedrijven. Niet zo gek. Wat voor bedrijfspand u ook heeft, gietvloeren zijn er in diverse toepassingen. Heeft u een winkel of een showroom? Of juist een fabriekspand of garage? Voor iedere ruimte is er een geschikt type gietvloer. Naast de verschillende toepassingen heeft een gietvloer veel praktische voordelen. Het is een sterke vloer die veel belasting aankan en weinig onderhoud nodig heeft. Verder heeft u de keuze uit diverse extra opties zoals een antisliplaag of extra geluiddemping. Maar wist u ook dat u uw logo in een gietvloer kan laten maken? Wij vertellen u meer.

Waarom uw logo in een gietvloer?

Uw bedrijfsvloer en kantoorpand zijn uw visitekaartje. Het geheel moet er dus verzorgd en professioneel uitzien. Wanneer uw bedrijfspand dezelfde kleuren en uitstraling heeft als uw huisstijl, dan roept dit herkenning op. U kunt dit doen door de kleuren uit uw logo terug te laten komen op de muren en in de meubels. Dit alles zorgt voor een vertrouwd gevoel bij uw klanten en medewerkers. Bij een logo in uw vloer versterkt u dit gevoel. Bovendien straalt dit veel professionaliteit uit. Uw logo in een gietvloer is echter boven alles een uniek statement. U laat zien waar u voor staat en laat dit zelfs in de vloer terugkomen. De vloer wordt een bijzondere eye-catcher die direct blijft hangen bij uw klanten!

logo in een gietvloer

Welke gietvloer is geschikt?

Een logo in een gietvloer is dus een unieke manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Wilt u ook graag zo’n unieke blikvanger in uw bedrijfspand? Dan kunt u het beste kiezen voor een gietvloer op basis van Polyurethaan (PU). Een PU-vloer is namelijk geschikt voor deze toepassing. Bovendien is deze vloer veelgebruikt in winkelruimtes en kantoren. Dat komt omdat Polyurethaan licht elastisch is en zo zeer aangenaam. De mogelijkheden voor uw logo of ander design zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideeën.

Vakmanschap

Een logo in een gietvloer creëren vraagt veel vakmanschap en ervaring. Ga daarom nooit zelf aan de slag, maar schakel een specialist in. De vakmensen van Goedkope-gietvloeren hebben enorm veel ervaring met logo’s in bedrijfspanden. U kunt er dus op rekenen dat uw gietvloer met logo altijd perfect wordt aangebracht. Vanaf het begin tot aan het einde zullen wij luisteren naar uw wensen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een logo in een gietvloer? Neem dan contact met ons op. Ons team klantenservice denkt graag met u mee. Liever eerst een beeld van de financiële investering? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bron afbeelding: Pinterest