Kan je een gietvloer combineren met vloerverwarming?

Kan je een gietvloer combineren met vloerverwarming?

Vraag je je af of je een gietvloer kan combineren met vloerverwarming? Dan helpen wij je graag aan een antwoord! En het antwoord is: “Ja, een gietvloer kan heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het is juist een van de beste combinaties!”

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Een gietvloer en vloerverwarming zijn een gouden combinatie. Vloerverwarming is tegenwoordig van hoge kwaliteit en is energiezuinig. Het is een slim idee om vloerverwarming als hoofdverwarming van de woning te kiezen. Vloerverwarming is verborgen onder de vloer. Je hebt dan ook geen opvallende radiatoren nodig. Zo scheelt vloerverwarming je ruimte. Daarnaast is vloerverwarming ook erg fijn omdat het de vloer een aangename temperatuur geeft. Ook wordt door vloerverwarming de luchtcirculatie gestimuleerd en neemt de luchtvochtigheid af.

Gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer combineren met vloerverwarming

Een gietvloer is de perfecte vloer om te combineren met vloerverwarming. Want een gietvloer is erg dun, waardoor de warmte snel in de gehele ruimte wordt verspreid. Een combinatie van een gietvloer en vloerverwarming is energiezuinig. Daarnaast kan je bij goedkope-gietvloeren.nl terecht om de vloerverwarming én de gietvloer te laten aanbrengen.

Een gietvloer en vloerverwarming laten aanbrengen

Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren, maar ook in het aanbrengen van vloerverwarming. Het is slim om beide door één bedrijf te laten aanbrengen omdat je zo tijd en geld bespaard. Zo hoef je maar een afspraak te maken en kan de gietvloer gelijk aangebracht worden als de vloerverwarming ligt. 

Is elke gietvloer geschikt?

Niet elk geitvloer is geschikt om gecombineerd te worden met vloerverwarming. Gietvloeren die geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming zijn licht elastisch. Zoals een PU gietvloer Green Line of een troffelvloer. Een epoxy gietvloer en cementgebonden gietvloeren zijn minder elastisch en zijn dan ook minder geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in vloerverwarming en een gietvloer van goedkope-gietvloeren.nl? Vraag dan direct online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Hier vertellen we je graag meer over de verschillende opties.

Bron afbeelding: Pinterest