Over Goedkope-gietvloeren.nl

Goedkope-gietvloeren.nl is onderdeel van Coating Vloer & Company, de specialist in gietvloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en aanbrengen van gietvloeren en beschikken dan ook over een schat aan technische kennis. We leveren alleen gietvloeren die op maat gemaakt zijn en die bestaan uit de hoogste kwaliteit harsen en verharders. We hebben een zeer brede gietvloerencollectie die leverbaar is in vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie, dus bij ons vindt u altijd een gietvloer die naadloos aansluit bij uw wensen.

Een gietvloer voor elk budget

Dat topkwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen de gietvloeren van Goedkope-gietvloeren. Want bij ons maakt u uw gietvloer zo duur als u zelf wilt. Hebt u net een nieuw huis of bedrijfspand gekocht en wilt u een nieuwe vloer, dan vindt u bij ons een gietvloer die past binnen het budget dat u beschikbaar hebt. Wilt u een bestaande vloer opfrissen, dan kunt u ook kiezen voor een gietvloer, maar is een vloercoating wellicht een nog betaalbaarder optie. Met Goedkope-gietvloeren.nl kunt u wat uw budget betreft alle kanten op.

Soorten gietvloeren

Niet elke gietvloer is geschikt voor elke ruimte. Goedkope-gietvloeren.nl levert gietvloeren op basis van epoxy voor gebruik in industriële ruimtes en polyurethaan gietvloeren voor toepassing in woningen en andere ruimtes waar esthetiek belangrijk is. Beide soorten gietvloeren behoren tot de top van hun segment, en zijn mooi om te zien, naadloos, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. En u kunt beide soorten gietvloeren uiteraard helemaal naar eigen wens samenstellen!

Een schat aan ervaring

De medewerkers van Goedkope-gietvloeren.nl zijn zonder uitzondering deskundige vakmensen die al jaren met gietvloeren werken. Ze beschikken samen over een schat aan ervaring en kennis over gietvloeren die ze graag voor u inzetten. Ze begeleiden u graag bij het kiezen van de juiste gietvloer en geven u daarnaast kleuradvies. Natuurlijk zijn ze ook expert in het aanbrengen en afwerken van uw nieuwe gietvloer. Wilt u onze vakmensen persoonlijk spreken? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende afspraak of een bezoek aan onze showroom!

Laat een reactie achter

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat