Goedkope epoxyvloer prijzen

Wij bieden epoxyvloeren aan voor scherpe prijzen. Een epoxyvloer is een erg sterke en duurzame vloer die jarenlang meegaat. Daarom is het een goede investering die zich na loop van tijd terugverdient. Een epoxyvloer is goedkoper dan een gietvloer van de andere kunsthars polyurethaan. Er zijn diverse factoren die een invloed hebben op de prijs van een epoxyvloer. Lees hier meer over onze goedkope epoxyvloer prijzen.

De prijs van een epoxyvloer per oppervlakte

De eerste en belangrijkste factor die de prijs van uw epoxyvloer bepaalt is de oppervlakte. Uiteraard is de prijs voor de volledige vloer hoger bij een groter oppervlakte. Maar vanaf 101 vierkante meter heeft u een korting die de prijs per vierkante meter lager maakt. Dit zijn de prijzen per oppervlakte van een epoxyvloer. Een oppervlak vanaf 151 vierkante meter kost 45 euro per vierkante meter, een oppervlakte tussen de 101 en 150 vierkante meter kost 50 euro per vierkante meter en een oppervlakte onder de 101 vierkante meter kost 72 euro per vierkante meter.

Goedkope epoxyvloer prijzen

Andere factoren die een invloed hebben op de prijs

Naast het oppervlakte zijn er ook andere factoren die een invloed hebben op de prijs. Zoals het aantal manuren en de opties waarvoor u kiest. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een vloerverwarming te laten plaatsen of om een logo in de epoxyvloer te laten verwerken. Ook is het mogelijk dat wij de ondergrond nog moeten bewerken. Dit zal ook kosten met zich meebrengen.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een epoxyvloer? Wij maken graag een gepaste offerte voor u zodat u een goed beeld heeft van de kosten. Vraag direct online een offerte aan en wij zullen u binnen vijf werkdagen een offerte toesturen. Wil u liever de mogelijkheden bespreken. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Dit gesprek vindt plaatst in onze showroom in Amsterdam zodat u alle mogelijkheden kunt bekijken.

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat