Inspiratie: 5 x gietvloer in de keuken

Inspiratie: 5 x gietvloer in de keuken

Heb je er al eens aan gedacht om voor een gietvloer te kiezen als vloer in de keuken? Een gietvloer heeft veel praktische voordelen. Zo is de vloer makkelijk schoon te houden en ook nog eens erg comfortabel. Daarnaast is een gietvloer ook erg mooi. In deze blog geven we inspiratie voor een gietvloer in de keuken:

Inspiratie gietvloer in de keuken

Een industriële keuken

Een gietvloer staat erg mooi bij een industrieel interieur. Zo ook hier, in deze industriele keuken. Vind jij deze interieurstijl mooi? Kies dan voor ruige materialen zoals onbewerkt hout en baksteen. Leuke accessoires zijn fabriekslampen en metalen kasten.

Betonlook gietvloer keuken

Betonlook gietvloer

In dit prachtige pand is gekozen voor een betonlook gietvloer. De warme grijze vloer heeft een luxe uitstraling. De ruwe houten palen en balken staan erg goed bij de stoere betonlook vloer. De betonlook gietvloer loopt door tot in de woonkamer. Dit zorgt voor een mooie balans in de ruimte.

Gietvloer in hippe keuken

Hip & bohemien

Deze hippe keuken heeft veel van de tegenwoordige trends, waaronder zwarte metalen deuren, een gietvloer en veel planten. De accessoires geven de keuken een bohemien sfeer. Maar als je deze weghaalt is het een strakke keuken. Zo zie je, een gietvloer kan je met veel interieurstijlen combineren.

Gietvloer in strakke keuken

Een strakke keuken

Deze mooie strakke keuken is minimalistisch ingericht. Er is gekozen voor veel wit, in combinatie met een licht grijze gietvloer. Dit geeft een heel fris uiterlijk. De strakke gietvloer staat perfect bij de minimalistische keukenmeubels.

inspiratie gietvloer in de keuken

Speel met kleur

Een lichtgrijze gietvloer wordt vaak gecombineerd met een wit keukenmeubel. Dit ziet er dan ook heel fris en schoon uit. Perfect voor in een keuken dus! Maar hou je wel van een beetje kleur? Dan is het leuk om wat kleurrijke accessoires toe te voegen. Hier is voor accessoires in de opvallende kleur oranje gekozen.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest