Gietvloer in de woonkamer

Gietvloer in de woonkamer

Doe inspiratie op voor een gietvloer in de woonkamer! Deze vijf woonkamers hebben allemaal een gietvloer. Je kan zo goed zien dat een gietvloer bij verschillende woonstijlen past. Ook zijn er diverse soorten en diverse kleuren gietvloeren zodat je precies voor de gietvloer kan kiezen die bij jouw smaak past.

Een gietvloer in de woonkamer

Een gietvloer is een geweldige vloer voor in de woonkamer. Want een gietvloer is duurzaam, gebruiksvriendelijke en comfortabel. Daarnaast ziet een gietvloer er ook nog eens heel mooi uit. Twijfel jij nog of een gietvloer in de woonkamer wel een goed idee is? Deze vijf foto’s helpen je vast van deze twijfels af te komen.

gietvloer in woonkamer

Een witte betonlook gietvloer

Deze woonkamer is misschien onderdeel van een villa op Ibiza? Of is het gewoon een woonkamer in een Nederlands huis? Het ziet er in ieder geval prachtig uit met veel hout en vooral veel wit. De witte betonlook gietvloer vormt een geweldige basis.

gietvloer in woonkamer

Veel kleur

De basis van deze woonkamer is heel sober, een lichtgrijze gietvloer en witte muren. Maar alle vrolijke en kleurrijke accessoires maken het persoonlijk en erg gezellig! Zoals je ziet is een gietvloer echt met allerlei stijlen te combineren. De vloer is erg neutraal en hoe je de woonkamer verder inricht bepaald de gehele sfeer.

gietvloer bank grijs

Huiselijk grijs

Een mooie moderne woonkamer met vooral wit- en grijstinten. De witte gietvloer en de witte muur vormen een mooie basis en de grijze bank en accessoires houden het rustig. Een vloerkleed is altijd een leuke decoratie. Hier is voor een klein grijs vloerkleed gekozen in dezelfde grijstint als de bank.

GIETVLOER TAFEL STIJLVOL

Een industriële woonkeuken

Wat een plaatje is deze woonkeuken! Een stoere grijze gietvloer, een rauwe bakstenen muur en een grote tafel van onbewerkt hout. Heel stoer en industrieel! De opvallende lampen maken het nog wat speelser. Aan de tafel kan met zes personen gegeten worden. Wie als eerst aan tafel gaat mag in de grote zachte fauteuils zitten. 😉

Een woonkamer met een uitzicht

De eigenaar van deze woonkamer boft maar, want wat is dat een mooi weids uitzicht! De moderne woning is strak en sober ingericht. Een grijze betonlook gietvloer staat daar erg goed bij.

Bron afbeelding: Pinterest
Bron afbeelding: Pinterest
Bron afbeelding: Pinterest
Bron afbeelding: Pinterest