Een gietvloer in het bedrijfspand

Een gietvloer in het bedrijfspand

Heeft jouw bedrijf een nieuw vloer nodig? Denk dan eens aan een gietvloer! Want de strakke gietvloer is makkelijk in onderhoud en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Een gietvloer past dan ook goed bij het interieur van uiteenlopende bedrijfspanden. Er zijn diverse gietvloeren elk met hun unieke eigenschappen.  

De voordelen van een gietvloer voor bedrijven

Een gietvloer is een vloer die erg veel voordelen heeft voor bedrijven. Ten eerste is een gietvloer duurzaam en gaat deze jarenlang mee. Als bedrijf is het laten aanbrengen van een gietvloer daarom een slimme investering. Zo hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over de vloer van het pand. Ten tweede is een gietvloer makkelijk te onderhouden en hygiënisch. Het is een strakke en naadloze vloer die geen vocht of stof opneemt. Daarom kan de vloer makkelijk worden schoongemaakt met warm water en zeep. Maar ook qua uitstraling heeft een gietvloer voordelen. Want een gietvloer heeft een luxe design look. De strakke vloer staat erg mooi in een bedrijfspand en wordt om zijn looks al vaak gebruikt in musea en showrooms.

Gietvloer voor bedrijven

Op maat gemaakt

Een gietvloer wordt precies op maat aangebracht. Ook zijn er extra mogelijkheden die interessant zijn voor bedrijven. Zo kan je kiezen voor een extra anti-sliplaag of een geluiddempende laag. Qua design zijn er ook diverse mogelijkheden. Naast de verschillende kleuren is het ook mogelijk om het bedrijfslogo of een tekst in de vloer aan te brengen.

Verschillende gietvloeren

Zoals we al eerder noemde zijn er verschillende gietvloeren met elk hun specifieke eigenschappen. Voor fabrieken en andere industriële bedrijven is een epoxy gietvloer aan te raden. Dit is de sterkste gietvloer die zware belasting aankan. Voor een natuurlijk en industrieel interieur is een woonbeton gietvloer een goede keuze. En als de bestaande vloer slechts versterkt dient te worden is een vloercoating een goede oplossing.

Bron afbeelding: Pinterest