Een gietvloer op kantoor: de ideale vloerafwerking

Een gietvloer op kantoor: de ideale vloerafwerking

Gietvloer op kantoor: de ideale vloerafwerking

Gietvloeren zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Met name particulieren hebben de gietvloer massaal recent ontdekt, terwijl de vloerafwerking in het bedrijfsleven al lange tijd veel wordt toegepast. En dat is niet zonder reden.

Een kantoorvloer heeft relatief veel te verduren: de vloer wordt dagelijks zwaar belast door vele soorten schoenen en daarnaast worden de schoonmaak en het onderhoud wellicht niet frequent uitgevoerd. Onder deze omstandigheden is de gietvloer de ideale vloerafwerking.

Naadloze afwerking

Een gietvloer wordt naadloos gelegd. De vloer staat dan ook bekend om de strakke, tijdloze afwerking, die in het bedrijfsleven erg wordt gewaardeerd. Het gebrek aan naden of kieren zorgt er bovendien voor dat vuil geen kans heeft zich in de vloer op te hopen. Regelmatig stofzuigen of dweilen is voldoende voor jarenlang plezier aan de gietvloer.

Geluiddemping voor een comfortabel werkklimaat

Behalve de voordelen op het gebied van schoonmaak en onderhoud zijn ook de elastische eigenschappen van de gietvloer een enorm pluspunt. De elasticiteit van de vloer werkt namelijk geluiddempend. Geluidstrillingen worden niet via de vloer aan een aangrenzende ruimte doorgegeven, maar worden door de vloer opgenomen. Geen overbodige luxe in een pand waar dagelijks veel mensen op de been zijn.

Informeer naar een gietvloer op maat voor uw kantoor

Tot slot is een gietvloer verkrijgbaar in diverse kleuren. Daardoor kunt u uw gietvloer volledig afstemmen op uw bedrijfskleuren of de interieurstijl die u voor uw bedrijfspand in gedachten hebt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gietvloer in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies over onze gietvloeren.