Een gietvloer in de kinderkamer

Een gietvloer in de kinderkamer

Een gietvloer is een veelzijdige vloer die in alle ruimtes in een woning past. Zo ook in de kinderkamer! Een gietvloer is een geweldige keuze want de vloer is makkelijk schoon te houden en voelt ook eens erg comfortabel aan. Doe inspiratie op met deze leuke kinderkamers met een gietvloer:

Gietvloer in kinderkamer
Een mooie blauwe kinderkamer

In deze mooie kinderkamer zijn verschillende tinten blauw gebruikt. De gietvloer is lichtblauw wat goed staat bij de donkerblauwe muur. De gietvloer is afgewerkt met witte plinten. De vloer kan een flink aantal jaar mee waardoor je kind er lang plezier van zal hebben!

Gele gietvloer kinderkamer

Vrolijke kleuren

Kinderen houden van kleur! Hoe leuk is deze vrolijke kinderkamer? Het zonnige geel fleurt de boel meteen op. Een gietvloer is een fijne vloer voor kinderen om op te spelen. Ze kunnen er lekker hun gang op gaan, want de vloer is niet te gehorig en is makkelijk schoon te maken.

Grijze gietvloer met plinten

Grijze gietvloer met houten plinten

Deze kinderkamer is iets soberder. Er is hier voor een grijze gietvloer gekozen. De kamer daarom ook makkelijk voor een ander doel gebruikt worden als het kind de kamer is ontgroeid. De gietvloer is hier gecombineerd met licht houten plinten.

lichtgrijze gietvloer in jongenskamer

Stoere jongenskamer

Een stoere jongenskamer met een lichtgrijze gietvloer, een perfecte basis! Het grijs komt terug in de linkermuur en in het rolgordijn.

Betonlook gietvloer kinderkamer

Hout in combinatie met een betonlook gietvloer

In deze stoere kinderkamer is er gekozen voor een mooie betonlook gietvloer. De grijze vloer staat erg goed bij het grote houten kindermeubel. Het totaalplaatje is stoer en modern!

gietvloer stoere kinderkamer

Urban jungle

Nog zo’n stoere kinderkamer met een grijze gietvloer. Zoals je ziet is een grijze gietvloer een geweldige basis waarbij allerlei stijlen en kleuren passen. Hier is een echte urban jungle gecreëerd, met knuffels van wilde dieren, veel donkergroen en een muur met nepplanten.

Bron afbeelding 1 : Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest
Bron afbeelding 6: Pinterest