Een gietvloer in de keuken

Een gietvloer in de keuken

Gietvloer in de keuken

Dankzij zijn functionele eigenschappen is een gietvloer geschikt voor gebruik in vrijwel iedere ruimte in huis. Ook in de keuken. In deze blog nemen we u mee langs de voordelen van de gietvloer, zodat u zelf kunt ontdekken waarom een gietvloer in de keuken de beste keuze is.

Het belangrijkste knelpunt bij het kiezen van een vloer voor in de keuken is vaak toch wel het onderhoud. In een keuken wordt gekookt en dus ook geknoeid. Een houten vloer in de keuken is mooi, maar daardoor wel minder praktisch. Vuil hoopt zich op in de naden en kieren en bovendien trekt een vlek gemakkelijk in het oppervlak.

Eenvoudig schoon te maken

Een gietvloer wordt allereerst naadloos gelegd. Hierdoor krijgt vuil geen kans zich in de vloer te werken en kan de vloer gemakkelijk worden schoongemaakt. Bovendien wordt de gietvloer afgewerkt met een topcoat, een soort transparante lak die de vloer beschermt tegen alledaags gebruik. Vlekken veegt u met een vochtige doek gemakkelijk weg en regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende voor jarenlang plezier van uw gietvloer.

Warm en comfortabel

Een ander voordeel van de gietvloer is het comfort. Een gietvloer heeft elastische eigenschappen, waardoor de vloer flexibel is. Hierdoor voelt een gietvloer altijd comfortabel aan, ook als u op blote voeten loopt. Bovendien heeft de vloer van zichzelf al een aangename temperatuur. Voor extra comfort kunt u de gietvloer combineren met vloerverwarming.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Het derde en laatste voordeel dat we in deze blog noemen heeft niet zozeer te maken met de praktische voordelen, maar is zeker niet onbelangrijk. Een gietvloer is namelijk verkrijgbaar in tientallen kleuren. U kunt uw vloer dus volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en de rest van uw interieur. Het oog wil natuurlijk ook wat…

Een gietvloer in uw keuken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning of specifiek in de keuken? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar we u alles over onze gietvloeren kunnen vertellen en u de diverse voorbeelden kunnen laten zien. Bij ons vindt u een kwaliteitsgietvloer voor een scherpe prijs.