De woontrends van 2020

De woontrends van 2020

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent weer een jaar met nieuwe trends. Niet alleen in de mode maar ook in het interieur zien we dat de trends steeds veranderen. Dit zijn de woontrends voor 2020:

Warme kleuren

Warme kleuren zijn weer helemaal hip in 2020. Het ziet er stijlvol en gezellig uit en warme kleuren zorgen voor sfeer in huis. Denk hierbij aan kleuren als oker, koper en bruintinten. Dit is er goed te combineren met een gietvloer. Kies dan voor een gietvloer in een lichte natuurtint als beige of lichtbruin. Dat zorgt voor een totaal andere look dan het koele grijs, terwijl het ook tijdloze kleuren zijn die over een paar jaar nog mooi zijn en dan te combineren zijn met andere kleuren.

Moderne gietvloer woning

Lekker duurzaam

De duurzaamheidstrend blijft doorzetten, of eigenlijk kunnen we al niet meer spreken van een trend maar meer van een algehele verandering van levensstijl. Ook qua interieur vinden steeds meer mensen het belangrijk om duurzame keuzes te maken. Een design betonvloer of een gietvloer zijn dan uitstekende keuzes omdat beide vloeren erg duurzaam zijn en tientallen jaren meegaan.

Klein wonen

Steeds meer mensen gaan ook kleiner wonen. De wereld wordt steeds voller en vooral in de grote stede in Nederland merken we dat waar de woningnood toeneemt en de prijzen oplopen. Kleiner wonen is dan vaak de enige mogelijkheid. Maar er zijn ook mensen die er bewust voor kiezen om klein te wonen om zo te minderen in spullen en om minder te kunnen werken door de lage vaste lasten die ze hebben. Bij een kleine woning is het belangrijk om deze slim in te richten. Een gietvloer is hier een perfecte vloer voor. De naadloze vloer loopt netjes over in de verschillende ruimtes en bij een gietvloer in een solo uitvoering in een lichte kleur wordt de ruimte ook nog eens optisch groter.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren al jarenlang gietvloeren in heel Nederland. Misschien binnenkort ook bij u thuis? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Bron afbeelding: Pinterest