De mooiste gietvloeren gespot op Instagram

De mooiste gietvloeren gespot op Instagram

Op Instagram is het heel fijn om interieurinspiratie op te doen. Onder hashtags als #interieurdesign #binnenkijken #interior #wooninspiratie en #interiorblogger kan je de mooiste interieurs vinden. Heerlijk om doorheen te scrollen en erg fijn om op zo’n manier inspiratie op te doen. De gietvloer komt erg vaak voorbij op deze interieurfoto’s. Daarom dit keer een blog met de mooiste Instagramfoto’s van prachtige interieurs met gietvloer.

Grijze moderne gietvloer

Een industriële badkamer

Het klinkt misschien wat apart, een industriële badkamer. Maar het ziet er o zo mooi uit! Deze industriële open badkamer heeft een prachtige grijze betonlook gietvloer. Een gietvloer is vochtwerend waardoor de vloer zeer geschikt is voor in de badkamer. Daarnaast is een gietvloer volledig vlak en naadloos waardoor vuil zich niet kan ophopen in gaten en kieren. Maar een gietvloer staat vooral heel mooi in de badkamer en is weer eens wat anders dan die standaard witte tegels. Deze foto is van @boulevardb

Lichtgrijze gietvloer woonkamer

Een Scandinavisch interieur

Een gietvloer staat prachtig in een Scandinavisch interieur. Deze woonkamer is mooi minimalistisch, met verschillende designmeubels. Een gietvloer kan je ook wel een designvloer noemen, wat de vloer ziet erg schitterend uit. Hier is gekozen voor een grijze gietvloer, de populairste tint! Maar gietvloeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Deze foto is van @commeamie .

Lichte gietvloer woonkamer

Een witte gietvloer

Nog zo’n mooi Scandinavisch interieur! Hier steelt een witte gietvloer de show. Ook de wandkast en de muren zijn wit, wat voor een fris totaalplaatje zorgt. De verschillende decoraties zoals het vloerkleed, de hanglamp en de vaasjes zorgen voor meer sfeer en maken het speelser. Een vloerkleed staat prachtig bij een gietvloer, omdat het een mooi contrast geeft. Deze foto is van @ingridcverbeek.

Gietvloer met vloerkleed

Een bohemien interieur

Deze bohemien ingerichte woonkamer ziet er schitterend uit. De lichtgrijze gietvloer staat schitterend bij de ruwe donkergrijze muur. Rauwe materialen als onbewerkt hout en leer zijn gecombineerd met luxe materialen als velvet en een Perzisch tapijt. Leuke contrasten en een erg mooi totaalplaatje. Deze foto is van @marjoleinlein.

Er zijn nog zoveel andere mooie gietvloeren te vinden op Instagram! Op #gietvloer kom je de mooiste tegen. Zoals je ziet kan je met een gietvloer echt alle kanten op. De veelzijdige vloer past bij erg veel interieurstijlen. Heb jij interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte of voor een afspraak in onze showroom.