Betonlook

Een vloersysteem dat de natuurlijke look van beton combineert met het comfort en de praktische voordelen van een gietvloer. Lijkt u dat ook wel wat? Kies dan voor een betonlook gietvloer van Goedkope-gietvloeren.nl. Onze betonlook gietvloeren hebben door hun gemêleerde uiterlijk een speelse uitstraling en zijn ideaal voor eenieder die een vloer wil die anders is dan anders.

betonlook

Waarom een Betonlook gietvloer?

Een echte betonvloer is mooi, maar niet erg praktisch. Vuil en vloeistoffen dringen snel in de vloer door en laten zich moeilijk verwijderen, en betonnen vloeren kunnen ook aardig stoffig worden. Daar hebt u met een Betonlook gietvloer geen last van, aangezien deze vloer geheel naadloos en vloeistofdicht is. U maakt hem dus eenvoudig schoon. Doordat een Betonlook gietvloer op het oog nauwelijks te onderscheiden is van een echte betonvloer, krijgt u echter wel de stoere, basic uitstraling van beton. Dat is te danken aan de matte topcoat van de Betonlook gietvloer, die er ook nog eens voor zorgt dat deze vloer bijzonder slijtvast is.

Creëer uw eigen Betonlook gietvloer

Betonlook gietvloeren bestaan uit twee kleuren polyurethaan (PU) die na het mengen een reacte met elkaar aangaan en daardoor uitharden. Door twee natuurlijke kleuren te gebruiken, krijgt u een uitstraling die de echte betonvloer het dichtst benadert, maar u kunt natuurlijk ook voor minder voor de hand liggende kleuren kiezen. De Betonlook gietvloeren van Goedkope-gietvloeren.nl zijn namelijk verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare kleur. Uw creativiteit hoeft hierbij dus geen grenzen te kennen. Het resultaat is altijd een vloer waar geen tweede exemplaar van bestaat in de hele wereld.

Betonlook gietvloer voor extra comfort

Een betonlook gietvloer voelt veel prettiger aan dan een echte betonvloer. Niet kil en hard, maar juist behaaglijk en comfortabel. Dat komt doordat een betonlook gietvloer van nature de omgevingstemperatuur aanneemt en bovendien een hoge elasticiteit heeft. Dat laatste zorgt er ook voor dat de betonlook gietvloer scheuroverbruggend werkt, waardoor hij langer mooi blijft. En anders dan echte betonnen vloeren heeft een betonlook gietvloer een geluiddempende werking. Indien gewenst kunnen we de betonlook gietvloer zelfs uitrusten met een extra geluiddempende laag, waardoor hij nog stiller wordt.

Voordelen Betonlook gietvloer

 • Kleurecht
 • Verbeterde elasticiteit
 • Duurzaam
 • Naadloos
 • Scheuroverbruggend
 • Voelt niet koud aan
 • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
 • Slijtvast
 • Goed chemicaliënbestand
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk

Meer informatie over de Betonlook gietvloer

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van onze Gietvloer betonlook? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 020- 845 26 50, wij helpen u graag.

Laat een reactie achter

Wil je een specifieke prijsopgave voor jouw woonruimte of bedrijfspand?

Neem contact op en we voorzien je graag van een offerte

Klik hier voor een offerte op maat