Alles wat u moet weten over een cementgebonden gietvloer

Alles wat u moet weten over een cementgebonden gietvloer

Goedkope betonlook vloer

Een cementgebonden gietvloer wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van onder andere cement. Cement is een natuurlijk materiaal dat van zichzelf een bijzondere uitstraling heeft, maar weinig tot geen comfort biedt op het gebied van woongenot of gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid. Bij een cementgebonden gietvloer is dit echter wel het geval. Hierdoor profiteert u van het beste van twee werelden: de uitstraling van cement en het comfort van de gietvloer.

Naast cement wordt bij de samenstelling van de cementgebonden gietvloer gebruik gemaakt van bindmiddelen. Deze bindmiddelen bieden het comfort wat u van een vloer verwacht. Bindmiddelen zijn namelijk zacht en vullen het cement aan met de nodige comfort en warmte.

Intensieve belasting mogelijk

Deze samenstelling van materialen zorgt niet alleen voor een unieke combinatie van uitstraling en comfort, maar maakt een cementgebonden gietvloer bovendien geschikt voor intensieve belasting. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt voor toepassing in woonhuizen, maar is hij ook populair bij winkel-, kantoor- en showroomeigenaren.

Gemakkelijk in onderhoud

Een cementgebonden gietvloer wordt net als de vele andere gietvloeren naadloos gelegd. Bovendien is hij poriëndicht, waardoor vuil zich niet in de vloer kan nestelen. De vloer is dan ook gemakkelijk schoon te maken en heeft bovendien weinig groot onderhoud nodig. Af en toe stofzuigen en dweilen is voldoende om jarenlang te kunnen genieten van uw cementgebonden gietvloer.

De prijs van een cementgebonden gietvloer

De prijs van een cementgebonden gietvloer is afhankelijk van een aantal factoren, maar ook van uw specifieke wensen. De kosten worden onder andere berekend op basis van het aantal vierkante meters. De kosten per vierkante meter dalen naar gelang u meer vierkante meters cementgebonden gietvloer afneemt.

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u specifieke informatie over de aanleg van een cementgebonden gietvloer in uw woonhuis, winkel, showroom of kantoor? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u graag van de benodigde informatie.